Valborg

Ligger i sängen, helt ny vaken. I dag väntas en väldigt rolig kväll hoppas jag. Det är ju valborg i dag, men tror inte att det blir någon bras tittade för min del. I tordags kollade jag när min lilla syster skulle sjunga, Duktig var hon. Efter det blev det spinning och sen plugg till provet på fredan. Jag kan säga redan nu att jag kommer få minst VG :D fredags gick jag direkt hem efter skolan. Jag började olja min balkong och utemöblerna . Jag är ju så jävla bra! Och det blev jätte fint. Men nu ska jag väcka sonny , orkar inte ligga vaken själv :( Hej då.  Ha en trevlig valborg!

Sitter i skolan

Japp du har man gått i skolan i 3 dar. Känns inte så farligt. I morgon har jag prov och på tisdag. Så under helgen är det plugg som gäller, men inte på lördag för då är det valborg:D tagga !! På valborg ska jag vara med mina vänner och ha en riktigt rolig kväll. Igår slutade jag jätte tidigt i skolan . Det blev en sväng till adam och sen gym. Senare gjorde jag rent min balkong och den ska oljas i helgen också. När sonny kom hem drog vi ut och sprang en runda .  Beach 2011 ni vet ;) en riktigt skön dag . Men snart har jag idrott så ska byta om nu. Hej då så länge !

sola ute i bikini i april, normalt ?

Det är ju helt sjukt att man sitter ute i bikini i april ! hur varmt kommer det bli i sommar då ?
tänk om man får typ Spanien värme det skulle ju inte vara så dåligt.
Igår kom vi hem från landet,  jag och sonny var ju där  under helgen och firade påsk , med hans släkt.
när vi kom hem till mig så grillade vi, det var iktigt  smarrit! och tog en promenad senare på kvällen. och idag har jag träningsvärk i rumpan(pinsamt) :P
Igår berättade mamma och pappa att det skulle bygga en liten stuga till mig på landet . hur nice är inte det? tänk vad kul att fixa där inne , ååh vill bara börja på engång. det blir ju sen ens eget förta hus haha!
aja nu ska jag sola vidare och hoppas att man blir lite brun.
ha en trevlig dag!

Dåligt värre

Men hela lovet har jag legat sjuk , haft feber och inte kunnat andas typ.
Men nu är jag på fötter igen har bara lite ont i halsen. 

Iaf är det påsk nu och jag och sonny ska till hans landställe över helgen . och när jag kommer tillbaka hem så är det hår pluggande av mig ! har 4 prov nästa vecka inte kul !
GLAD PÅSK på er !!

Idag så tog sonny och hannes sitt första dopp också bild nedanför! 







Onsdag

Yes jag fick G på matte provet idag! Är så glad ! Det gjorde verkligen min kväll. Jag har inte hunnit skriva nånting på länga har haft fullt upp. Och mycket plugg har det också vart. Idag blev det en sväng på gymmet också. Det blev löpning mage och armar i . I morgon på idrotten kommer vi att simma , så det blev att raka av sig vinterpälsen idag :p Och senare på kvällen ska jag gå på min kompis spinning pass nice ! Men god natt på er , nu ska jag sova :)

Show 2011


Britney Spears - Till The World Ends


Tor, fre

Ursäkta att jag inte har skrivit nått. Men har inte hunnit. I torsdag var det skola utvecklingsamtal usch ! Och senare på kvällen så var det gymmet . Det blev spinning och mamma följde med. Det va jävligt jobbigt men ändå hade man inge träningsvärk, har bara ont i röven från sadeln :p. Igår var det fredag. Var skit trött hela dagen . Drt blir bara mer plugg , orkar fan inte med livet! Så efter skolan åkte jag hem och kollade på film och pluggade. Senare på kvällen åkte jag till sonny och var mef han och vänner hela kvällen. Men jag var inte så rolig . Jag låg i sängen och halv sov hela kvällen :( trodde jag fick feber där. Men idag mår jag lite bättre! Jag hör av mig senare under dagen :D

Buss jäveln !!

Idag slutade jag ju 11.40. Det blev så att jag stannade i skolan en stund. Sen hände det nått jävligt irreterande ! Jag gick till tumba för att ta bussen hem. Jag står i en timma och väntar på bussen . Det slutade med att jag tog en taxi hem med en kompis . Men sl får betala notan så det är ju grymt. Men när jag har kommit hem och kollar ut genom fönstret så ser jag bussen åka förbi det va ju lite kul!  Senare på dagen tog jag ut moppen och åkte till gymmet och pumpa. Efter gymmet åkte jag till lägenheten för att äta romantisk middag med älskling och fira lite. Och nu ligger jag i sonnys säng och snart ska sova I morgon är det en lång dag + att jag ska ha utvecklingsamtal hej då på er!!

Onsdag morgon

Igår hann jag inte skriva nånting. Eller orkade inte. Var hemma hela dagen var så jävla skönt ! Idag slutar jag 11.40 och senare ska jag gymma.  Och idag är det ingen vanlig dag. Idag har jag och sonny varit tillsammans 20 månader <3 älskar dig!

Måndag

Äntligen har solen vart framme. Och vilken värme det blev då . Våren är här! Just nu ligger jag i sängen efter ett tufft pass på gymmet. Tur att man börjar 10.20 i morgon , så man får lite sovmorgon :p  ps. Tur att det blev lika mellan aik och dif i dagens match. God natt på er !

Hej då Frida

Nu sitter jag hemma hos sonny, och väntar på att en tjej ska komma och hämta hans schäfer Frida
lite sorigt faktiskt. men hon kommer nog ha det bättre dit hon kommer.

I morgon är det skola igen , fyfan ! men om en vecka åker familjen och sonny till hemsedal och åker lite skidor. det blir skönt.


Söndag morgon!

Godmorgon ! Vaknade upp med VÄRSTA träningsvärken i hela kroppen! Body pump måste man göra igen !! Nej nu ska jag upp och snart åka och jobba. Ps. När det inte är någon bild i inlägget så mobilbloggar jag :D typ som nu

Lördag

I morse blev det gymmet . Blev body pump kl 10 med robin som va instruktör. Fy fan va jobbigt det var. Det trodde jag verkligen inte. Aja efter det tuffa passet åkte jag till lägenheten där sonny hade lagat soppa till sin trötta flickvän. Vid 5 tiden åkte jag hem för att hjälpa mamma med maten. För kl 7 skulle mammas och pappas gädter komma på middag. Och nu ligger jag och kollar på film med sonny :) i morgon blir det jobb

RSS 2.0